Cum se face un cont de email

Salutare, astazi am sa va arat cum se face un cont de e-mail.


Incepem prin a spune ca sunt "o caruta" de servicii e-mail, gratuite.
Aceste servicii sunt Gmail, Yahoo ! Mail, Live Mail sau Lycos Mail...mai exista multe altele dar acestea sunt principalele.

Pentru creearea unui e-mail de la Gmail trebuie sa urmati pasii:
1-Accesati urmatorul link care va redirectioneaza spre pagina oficiala a Google, acest cont se foloseste pentru toate serviciile google:  Google Mail; o sa va ceara sa introduceti datele, acele date sunt necesare si ar fi bine sa fie reale.
2-Dupa ce contul a fost creeat si activat, putem sa-l folosim la toate serviciile Google, precum Adsense, Adwords, Analytics, Webmaster, Gmail sau multe altele.
3-Mergem spre aceasta adresa: Google Mail si putem folosi adresa de e-mail de forma numelemeu@gmail.com. Daca nu stiti adresa de e-mail o puteti afla in urmatorul mod: mergem cu cursorul in partea de sus, dreapta a ecranului in zona imaginii de profil(trebuie sa fim conectati) si apasam pe sagetuta, o sa ne apara e-mailul sub sagetuta aceea.

Pentru creearea unui e-mail de la Yahoo ! Mail trebuie sa urmati pasii:
1-Intrati pe Mail Yahoo
2-Folositi butonul din dreapta, jos "Create New Account", veti fi trimis spre o pagina cu un formular care trebuie completat.
3-Dupa completarea tuturor datelor si inregistrarea lui folositi aceasta adresa web pentru a va conecta: Yahoo ! Mail


Aceste adrese de e-mail pot fi folosite pentru a trimite mesaje si pe alte servicii. Ex: Daca dorim sa trimitem un mail de pe Yahoo avem nevoie doar de adresa destinatarului, indiferent ce serviciu foloseste.



Si...asta a fost tutorialul de astazi, ne revedem cat de curand cu alte tutoriale la fel de captivante(sper eu) pentru voi, nu uitati sa-mi lasati comentarii sau trimiteti-mi un e-mail folosind sectiunea contact in legatura cu nelamuriri intalnite in parcurgerea tutorialelor, La revedere!

Comentarii

Postări populare